KWALITEIT IS ONZE TROEF…

059 27 62 60059 27 62 60

Vers vlees aan scherpe prijzen

Voor vers vlees in Gistel moet u bij Kwaliteitsslagerij Nico zijn. Met een ruime ervaring in de beenhouwersstiel, is onze passie voor het vak nog steeds springlevend. Met grote toewijding wordt het vers vlees geselecteerd en wordt het volledig in eigen atelier versneden.

Scherpe prijzen

Een lekker gerecht begint en eindigt met een stuk puur vlees, van dieren die met veel zorg werden gevoed en gekweekt. Zo snel mogelijk van de boerderij naar de klant, dat is ons streefdoel en steeds komt het van onze eigen hoeve. Het vlees in onze toonbank is dan ook van een grote versheid. Varkensvlees, kip, runds- of lamsvlees, wij laten de keuze aan u. Ook konijn, kalfsvlees, paardenvlees en kalkoen hebben wij in onze toonbank. Enkel wild vindt u niet bij ons terug. Wij garanderen trouwens dat vlees dat bij ons verkocht wordt van de hoogste kwaliteit is. En dat aan scherpe prijzen.

Neem contact op

Wilt u graag nog wat meer weten over het vers vlees dat u bij Kwaliteitsslagerij Nico in Gistel kunt terugvinden? Neem dan zeker even contact met ons op.